by liselore love fotografie-15 (1).jpg

The Lady Behind

WIL AND THE PEOPLE

 

Hi, Ik ben Wil

Een transformationele business coach voor start-ups, agencies, freelancers en solopreneurs. Ik help jou, ja zelfs met je creatieve diarree, keuzestress of ekstergedrag, zodat je ondanks de chaos keihard bouwt aan een #lichtbedrijf.

Een bedrijf dat bij jou past en licht voelt. Omdat je leuke Shiny Clients hebt, alleen doet wat je energie geeft, delegeert wat je moet delegeren en anderen mateloos inspireert.

Ik kan dat omdat ik zelf een succesvolle social media agency ben gestart met een paar bevlogen collega’s, 5 jaar bij Google Nederland heb gewerkt als Media Consultant & Business Partner, en de allerbeste Coach opleiding heb gevolgd.

In 2018 gooide ik opeens het roer om na mijn zwangerschap en zegde mijn riante baan bij Google op. Ik werkte keihard en had tot ieders verbazing binnen 3 maanden een volgeboekte Business Coaching praktijk: Wil + The People.

Af en toe knipper ik zelf ook nog even met mijn ogen maar op 1 of andere manier klopt dit pad omdat ik er zoveel energie uit krijg. Vooral het bespeuren van kansen, en pareltjes in de dop. Want trust me, ik zie altijd jouw SHINY kant én klant, zelfs als je die zelf even niet meer ziet.

Bij Wil + The People vind je slimme marketing keuzes, creatieve methodes om meer zelfvertrouwen te krijgen en praktische tools om in actie te komen. Maar ik bied ook de ruimte om even keihard om jezelf te lachen. Om het absurdisme van het ondernemerschap, of die gekke interne stemmen.

Ik help je met praktische coaching, zodat jij binnen een paar maanden van een chaotische hustler naar een lichte, succesvolle ondernemer groeit.