var stripe = Stripe('src_1EhZPx2eZvKYlo2C4WminE90'); var elements = stripe.elements();
Cart 0
Cart 0
 
Copy of About Graphic DO NOT EDIT, MAKE A COPY (1).png
 
For all the creative thinkers

De vraag die mij altijd heeft gefascineerd is “hoe combineer je creativiteit met commercialiteit”? Kan je een business die creatief, betekenisvol en eerlijk is ook echt groot maken? Na veel experimenteren en ervaring in mijn werk bij Google Nederland vond ik het positieve antwoord op deze vraag. Het is de combinatie van bewustzijn, creativiteit en leiderschap wat mensen écht helpt om voldoening te vinden in de snelle wereld waarin we leven. En met de juiste tactiek lukt dit ook echt.

Met deze combinatie heb ik een recept ontwikkeld waarmee ik je help om uit hun hoofd te stappen, zodat je daadwerkelijk de stappen gaat ondernemen die je voldoening geven op langere termijn. Mijn methode is een combinatie van Business Strategie, innovatief denken, wetenschappelijk bewezen coaching methodes en de rust uit het Oosten. Gecombineerd geven ze je de juiste houvast om in snelle tijden te blijven leren en bewegen. Daardoor voel je je lichter, ook al is het pad nog zo onzeker.

Dit is geen recept waarbij je 80 uur per week moet werken maar een manier om bewust te kiezen, met data én intuïtie. Dan bewaak je je energie beter en voel je de vrijheid en creativiteit weer stromen.

Ik help Creative Thinkers om naar van een creatieve hustler naar een lichte ondernemer te groeien. Ondernemers die gedreven worden door creativiteit en purpose maar verstrikt raken in de chaos van de online marketing wereld.

Of creatieve leiders die worstelen met het veranderen van een baan of een team.

Mail voor vrijblijvende kennismaking of sample van mijn coaching

- Wil

 

Welke resultaten mag je verwachten?

 
 

In 3-6 . maanden:

 • geef ik je de regie terug over je bedrijf en je leven

 • heb je minder last van angsten

 • kun je duidelijk je grenzen aangeven

 • ben je kalmer en heb je meer vertrouwen in je pad

 • heb je een innerlijke wijsheid waarmee je beter leiding kan geven

 • ben je weer creatief en innovatief in het oplossen van problemen

 • trek je meer omzet, klanten en positiviteit aan

 • heb je een heldere visie en meer strategisch inzicht.

 • leer je hoe je online voor je kan laten werken bijv door een online product op te zetten

 • leer je hoe je jouw helpende kracht kan omzetten in serieuze omzet

 • heb je een aantal slimme tools, systemen en processen geïmplementeerd die helpen om de focus te bewaren

Ben jij aan die volgende stap toe en ben je bereid om met mij te experimenteren? Vraag dan meer informatie aan

 
 
Copy of Colored Background DO NOT EDIT, MAKE A COPY (2).png
 

Waardes

 

01

Vrijheid

Ik geloof dat veel stress en onzekerheid voort komt uit jezelf niet vrij voelen. Vrij om jezelf te zijn, vrij om te vragen wat je nodig hebt en vrij om jouw unieke ding te doen. In mijn coaching besteed ik veel aandacht aan vrijheid. Ik help je om flexibel om te gaan met continue verandering. Zodra je zelf kan aangeven wat je nodig hebt om meer voldoening te hebben in hun werk of bedrijf. Zodra dat lukt kan je alles bereiken wat je wilt!

 

02

Creativiteit

Creativiteit is niet alleen weg gelegd voor de artists onder ons. In elke baan of onderneming heb je tegenwoordig creativiteit nodig om problemen snel op te lossen. Het helpt je om op een speelse wijze uit je hoofd te komen en al doende te leren. Daarom verkies ik creative oefeningen boven eindeloze praat en denk sessies. Dat denken heeft je tot dusver niet veel verder geholpen dus het is tijd om wat te gaan doen!

 

03

Innovatie

Bij Google heb ik geleerd hoe belangrijk innovatie is voor groei. “Assumption is the mother of all fuck ups” . Daarom daag ik je uit om nieuwsgierig te blijven, je ideeën te valideren en groter te denken dan je nu doet. Dat is in het begin ongemakkelijk maar al doende leer je en wordt het een gewoonte die jou een enorme voorsprong geeft op de rest. De resultaten zijn dan 10 keer beter dan je ooit had durven dromen.

Copy of Colored Background DO NOT EDIT, MAKE A COPY.png

Mijn praktijkruimte

Mocht je interesse hebben in 1 van de ruimtes stuur dan een mailtje naar love@wilandthepeople.com voor korting.

STORIES-6.jpg
MOON+DOUBLE.jpg
STORIES-1.jpg
FOREST+DOUBLE.jpg
EARTH+-+TABLE.jpeg
EARTH-DUBBEL.jpg
 
 

Certificaten

5 jaar Partner Manager van Agencies bij Google Nederland, 5 jaar Sales en Account Director bij Social Startup Agencies. Online Marketing Consultant en Business Coach (focus op YouTube & Facebook marketing) voor vele locale en internationale brands (Jumbo, P&G, Unilever, Coca-Cola, Telfort, Spaghetteria Amsterdam, House of Deep Relax, Cosmic Life, Mooncake.nl en many more…).

Credentials

Certificaat in Co-Active Coaching (fundamentals & intermediate, ICF accredited), ORSC Team and Relationship coaching. Master Media Psychology, Bachelor Business School en Communicatiewetenschap.

Meer op Linkedin

 
 
Copy of Colored Background DO NOT EDIT, MAKE A COPY.png
Willemien van der Veen

Wat maakt mij anders?

Ik ben in ieder geval niet zo’n

“ik-heb-het-zelf-allemaal-gedaan

“ik-heb-er-op-gestudeerd”

“ik-heb-een-corporate-trackrecord”

“Ik-heb-een-miljoenen-bedrijf-opgebouwd”

In theorie ben ik dat allemaal.

Maar ik wil alléén bekend staan als JOUW coach. De stille kracht achter jou zodat jij beter je succesvolle zelf kan zijn. Ik geniet er enorm van als jij succes hebt, dus daar geef ik mezelf 100% voor.

Ready?

 
Copy of Colored Background DO NOT EDIT, MAKE A COPY (1).png

FAQ


 1. Wat kost business coaching?

Wat kost het je nu om je bedrijf van de grond te krijgen? Wat heb je al uitgegeven aan online trainingen, e-books, advertising of tools die weinig opleveren? Ik durf te wedden dat dit een fractie is van de kosten die je met mij zult maken. De prijs is gebaseerd op het resultaat wat je zult behalen. Het resultaat is dat mensen na mijn hulp een nieuwe opdracht of omzetstroom aantrekken die gemiddeld 4x meer oplevert dan de kosten van mijn coachingstraject. En dat al in de eerste 3 maanden. En dat hebben we het nog niet gehad over de softe winst. Het gevoel van voldoening, zelfvertrouwen en vrijheid als iets lukt is onbetaalbaar als ondernemer.

Ook tussen de sessies door ben ik actief. Daarom bied ik altijd always-on What’s app support aan zodat je vragen en moeilijke situaties on the spot kan oplossen. Dat is uniek aan mijn methode. Er zijn wanneer jij me het meest nodig hebt zodat we snel tot de kern komen.

Ben jij klaar met alleen aanmodderen? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak.


2. Hoe werkt coaching?

We plannen eerst een kennismaking bij mijn kantoor in op de Herengracht of via een video call. Dit is belangrijk omdat er een persoonlijke klik moet zijn om het maximale uit jou te halen. Tijdens die kennismaking bespreken we de invulling van onze tijd samen en de doelen die je wil behalen.

Een coach is niet te vergelijken met een therapeut of psycholoog, we gaat niet eindeloos praten over het waarom maar proberen vooral helderheid te scheppen in jouw gedachtes zodat je actie kan ondernemen om patronen te doorbreken. Daarna gaan we doelgericht naar iets toewerken zodat jij meer vertrouwen krijgt in je nieuwe pad.

Daarvoor neem ik natuurlijk mijn eigen ervaring en opleidingen mee en gebruik ik wetenschappelijk bewezen coaching methodes om je uit je hoofd te halen. We gaan samen brainstormen, jouw sterktes ontdekken en toekomstige kansen in kaart brengen. Ook neem ik mijn strategische kennis van online marketing en business development (sales) mee en kan ik inhoudelijk met je sparren over je groei strategie.

Ik houd van gestructureerde focus en planning en maak daarbij gebruik een aantal tools en workflows. Die ga ik je allemaal leren als je dat leuk vindt.

Ook tussen de sessies door ben ik actief. Omdat ik geloof dat het werk in het dagelijkse leven moet gebeuren. Daarom bied ik altijd always-on What’s App aan zodat je vragen en moeilijke situaties on the spot kan oplossen.

Dat is uniek aan mijn methode. Er zijn wanneer jij me het meest nodig hebt.


3. Hoe zit het met trainingen?

Ik heb op dit moment geen trainingen beschikbaar op open inschrijving. Maar je mag me wel uitnodigen om een training of workshop te ontwikkelen voor je bedrijf of event. Dus ben je op zoek naar een customized ervaring voor een creatief team? Stuur me dan even een mailtje.


4. Wie zijn je cliënten?

Mijn clienten vind ik zelf heel bijzonder, ambitieus en creatief, ze zijn de reden waarom ik dit werk doe. Ze zijn ondernemer of bekleden een creatieve management of design functie. Ze hebben vooral creativiteit nodig om voldoening uit hun baan te halen. En dat is ook vaak het probleem, de waarde van hun eigen creativiteit wordt zwaar onderschat. Mijn cliënten zitten ook vaak in hun hoofd vast, zijn continu aan het denken, nieuwe oplossingen aan het bedenken en vooruit bewegen. Tot het moment dat ze vastlopen en hun oude gedrag hen opeens niet meer dient. Dan is er verandering nodig en dat is soms verwarrend. Ik coach creatieve directors in de mode, kunst en advertising wereld, maar ook andere coaches, trainers of bloggers die een online platform willen bouwen.

De ondernemers die ik begeleid zijn veelal op een missie om een bedrijf met meer impact of purpose te runnen. Die help ik dan om de koppeling te maken tussen hun creativiteit met data, business en marketing. Zodat ze sneller groeien en met hun mooie boodschap een groter publiek kunnen bereiken.

Meer weten? Vraag gerust!