Cart 0
 
Copy of About Graphic DO NOT EDIT, MAKE A COPY (1).png
 
For all the creative thinkers

De vraag die mij altijd heeft gefascineerd is “hoe combineer je creativiteit met commercialiteit”? Kan je een business die creatief, betekenisvol en eerlijk is ook echt groot maken? Na veel experimenteren en ervaring in mijn werk bij Google Nederland vond ik het positieve antwoord op deze vraag. Het is de combinatie van bewustzijn, creativiteit en leiderschap wat mensen écht helpt om voldoening te vinden in de snelle wereld waarin we leven. En met de juiste tactiek lukt dit ook echt.

Met deze combinatie heb ik een recept ontwikkeld waarmee ik je help om uit hun hoofd te stappen, zodat je daadwerkelijk de stappen gaat ondernemen die je voldoening geven op langere termijn. Mijn methode is een combinatie van Business Strategie, innovatief denken, wetenschappelijk bewezen coaching methodes en de rust uit het Oosten. Gecombineerd geven ze je de juiste houvast om in snelle tijden te blijven leren en bewegen. Daardoor voel je je lichter, ook al is het pad nog zo onzeker.

Dit is geen recept waarbij je 80 uur per week moet werken maar een manier om bewust te kiezen, met data én intuïtie. Dan bewaak je je energie beter en voel je de vrijheid en creativiteit weer stromen.

Ik help Creative Thinkers om naar van een creatieve hustler naar een lichte ondernemer te groeien. Ondernemers die gedreven worden door creativiteit en purpose maar verstrikt raken in de chaos van de online marketing wereld.

Of creatieve leiders die worstelen met het veranderen van een baan of een team.

Mail voor vrijblijvende kennismaking of sample van mijn coaching

- Wil

 
 

Certificaten

5 jaar Partner Manager van Agencies bij Google Nederland, 5 jaar Sales en Account Director bij Social Startup Agencies. Online Marketing Consultant en Business Coach (focus op YouTube & Facebook marketing) voor vele locale en internationale brands (Jumbo, P&G, Unilever, Coca-Cola, Telfort, Spaghetteria Amsterdam, House of Deep Relax, Cosmic Life, Mooncake.nl en many more…).

Credentials

Certificaat in Co-Active Coaching (fundamentals & intermediate, ICF accredited), ORSC Team and Relationship coaching. Master Media Psychology, Bachelor Business School en Communicatiewetenschap.

Meer op Linkedin

 
 
Copy of Colored Background DO NOT EDIT, MAKE A COPY.png
 

Waardes

 

01

Vrijheid

Ik geloof dat veel stress en onzekerheid voort komt uit jezelf niet vrij voelen. Vrij om jezelf te zijn, vrij om te vragen wat je nodig hebt en vrij om jouw unieke ding te doen. In mijn coaching besteed ik veel aandacht aan vrijheid. Ik help je om flexibel om te gaan met continue verandering. Zodra je zelf kan aangeven wat je nodig hebt om meer voldoening te hebben in hun werk of bedrijf. Zodra dat lukt kan je alles bereiken wat je wilt!

 

02

Creativiteit

Creativiteit is niet alleen weg gelegd voor de artists onder ons. In elke baan of onderneming heb je tegenwoordig creativiteit nodig om problemen snel op te lossen. Het helpt je om op een speelse wijze uit je hoofd te komen en al doende te leren. Daarom verkies ik creative oefeningen boven eindeloze praat en denk sessies. Dat denken heeft je tot dusver niet veel verder geholpen dus het is tijd om wat te gaan doen!

 

03

Innovatie

Bij Google heb ik geleerd hoe belangrijk innovatie is voor groei. “Assumption is the mother of all fuck ups” . Daarom daag ik je uit om nieuwsgierig te blijven, je ideeën te valideren en groter te denken dan je nu doet. Dat is in het begin ongemakkelijk maar al doende leer je en wordt het een gewoonte die jou een enorme voorsprong geeft op de rest. De resultaten zijn dan 10 keer beter dan je ooit had durven dromen.

Copy of Colored Background DO NOT EDIT, MAKE A COPY.png

 

Welke resultaten mag je verwachten?

 
 
Wil+The People

In 3-6 maanden

 • geef ik je de regie terug over je bedrijf en je leven

 • heb je minder last van angsten

 • kun je duidelijk je grenzen aangeven

 • ben je kalmer en heb je meer vertrouwen in je pad

 • heb je een innerlijke wijsheid waarmee je beter leiding kan geven

 • ben je weer creatief en innovatief in het oplossen van problemen

 • trek je meer omzet, klanten en positiviteit aan

 • heb je een heldere visie en meer strategisch inzicht.

 • leer je hoe je online voor je kan laten werken bijv door een online product op te zetten

 • leer je hoe je jouw helpende kracht kan omzetten in serieuze omzet

 • heb je een aantal slimme tools, systemen en processen geïmplementeerd die helpen om de focus te bewaren

Ben jij aan die volgende stap toe en ben je bereid om met mij te experimenteren? Vraag dan meer informatie aan

 
Copy of Colored Background DO NOT EDIT, MAKE A COPY (2).png

Vacatures

 

Stagiaire

Wil+The People groeit hard en is op zoek naar versterking.

Ben jij een marketing, branding of communicatie talent?

Dan heb ik je heel veel te bieden. Je krijgt bij mij veel training, coaching en begeleiding als stagiair. Ook mag je al mijn online cursussen volgen. Ideaal voor studenten die zich niet fijn voelen in een corporate en liever leren in een knusse omgeving.

 • Kun je met Adobe of Canva werken en vind je het leuk om te schrijven en visueel beeld te creëren?

 • Houd je de (mode)trends in de gaten en ben je continu op Instagram of Pinterest te vinden?

 • Ben je gefascineerd door menselijk gedrag en persoonlijk ontwikkeling?

 • Dan is deze stageplek voor jou.

Stuur je motivatie naar love@wilandthepeople.com.

Je krijgt een uitnodiging als je in aanmerking komt.

Start: zsm