Maak high-end offertes van +1000K met deze checklist

“Wow ik ben echt onder de indruk van je voorstel”

 

Hoe vaak heb je deze zin gehoord in de afgelopen weken?

 

Te weinig? Dan is het tijd om wat liefde te steken in je voorstellen en professionele project offertes.

 

Schrijf professionele offertes van minimaal €1000 euro met deze checklist. 

In deze tijd kunnen we allemaal wel wat salespower gebruiken, want hoe meer angst en onzekerheid er is, hoe meer er gevraagd wordt van onze verkoopskills. Ondernemers die goed kunnen verkopen nemen angsten en onzekerheden weg voor hun klanten en bieden ze veiligheid. En deze behoefte aan veiligheid is 1 van de basisbehoeftes van elke nieuwe klant. 

Wellicht vind jij het onderwerp sales niet altijd even boeiend, maar ik weet ook dat jij als creatieve helper het wel heel leuk vindt om iets mooi te maken. Dus zie deze checklist als een leidraad waarmee je een super mooie professionele offerte kunt maken voor jouw Shiny Client als start van een langdurige partnership.

Met de volgende gratis checklist kun jij professionele offertes schrijven van €1000-€100k. Hoe tof zou het zijn als jij straks maar een paar van deze voorstellen per maand of misschien wel per jaar hoeft te schrijven?!  

Stel je eens voor wat er dan met je bedrijf gebeurd...En met je leven, je hoeft minder acquisitie te doen en kunt je meer focussen op ECHTE Shiny Clients. En je hoeft niet elke keer het wiel opnieuw uit te vinden, met dit template ben je elke keer binnen 10 min klaar met je voorstel, maar het voelt toch MEGA persoonlijk voor je klant.

professionele offertes voor high end voorstellen voorbeelden

 

Hoe gebruik je deze professionele offerte checklist voor high-end voorstellen

Mijn advies is om deze tips in een eigen onweerstaanbare offerte template te gooien. Maak een super sexy design in keynote of powerpoint en je creëer daarmee een canvas waarbij je steeds grotere en mooiere professionele offertes kunt ontwerpen.

Laat je gegevens achter en download de Gratis checklist voor professionele offertes