by liselore love fotografie-23 (1).jpg

More Shiny Clients

Elke creatieve ondernemer in de dienstensector staat voor dezelfde uitdaging. Hoe balanceer je tijd tussen het werken met je klanten en het werken aan nieuwe klanten. Hoe voorkom je dat er gaten vallen tussen opdrachten en hoe weet je uit welke klanten je het meeste energie gaat halen?


Je hoeft geen MBA te hebben om te snappen dat het continu switchen tussen acquisitie -keihard werken om de opdracht rond te krijgen- en weer acquisitie geen sustainable aanpak is. Maar hoe moet het dan wel? Nou het begint met een plan, of eigenlijk een blueprint. Een werkbaar framework dat met je meegroeit en al je activiteiten in 1 klap inzichtelijk maakt, met elkaar verbindt en versterkt.


Het maakt niet uit of je ads op platformen als Youtube, Facebook of Google inzet. Of dat je wellicht alleen maar aan blogs en e-mail marketing doet, voor elke ondernemer zit er winst in het kennen van de klant, het bouwen van een strategie en het verbeteren van het proces.

Dit is een uniek coaching programma waarin de marketing slimheid van Tech giganten als Google en Facebook gecombineerd wordt met leiderschap en performance coaching technieken. Daardoor raak jij minder snel overwhelmed en is de kans groter dat het je écht gaat lukken

Locatie: Amsterdam

Periode : februari/maart

Hoe: Small group coaching sessies van max 6 likeminded, creatieve ondernemers (geen concurrenten)