FAQ


  1. Wat kost business coaching?

Wat kost het je nu om je bedrijf van de grond te krijgen? Wat heb je al uitgegeven aan online trainingen, e-books, advertising of tools die weinig opleveren? Ik durf te wedden dat dit een fractie is van de kosten die je met mij zult maken. De prijs is gebaseerd op het resultaat wat je zult behalen. Het resultaat is dat mensen na mijn hulp een nieuwe opdracht of omzetstroom aantrekken die gemiddeld 4x meer oplevert dan de kosten van mijn coachingstraject. En dat al in de eerste 3 maanden. En dat hebben we het nog niet gehad over de softe winst. Het gevoel van voldoening, zelfvertrouwen en vrijheid als iets lukt is onbetaalbaar als ondernemer.

Ook tussen de sessies door ben ik actief. Daarom bied ik altijd always-on What’s app support aan zodat je vragen en moeilijke situaties on the spot kan oplossen. Dat is uniek aan mijn methode. Er zijn wanneer jij me het meest nodig hebt zodat we snel tot de kern komen.

Ben jij klaar met alleen aanmodderen? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak.


2. Hoe werkt coaching?

We plannen eerst een kennismaking bij mijn kantoor in op de Herengracht of via een video call. Dit is belangrijk omdat er een persoonlijke klik moet zijn om het maximale uit jou te halen. Tijdens die kennismaking bespreken we de invulling van onze tijd samen en de doelen die je wil behalen.

Een coach is niet te vergelijken met een therapeut of psycholoog, we gaat niet eindeloos praten over het waarom maar proberen vooral helderheid te scheppen in jouw gedachtes zodat je actie kan ondernemen om patronen te doorbreken. Daarna gaan we doelgericht naar iets toewerken zodat jij meer vertrouwen krijgt in je nieuwe pad.

Daarvoor neem ik natuurlijk mijn eigen ervaring en opleidingen mee en gebruik ik wetenschappelijk bewezen coaching methodes om je uit je hoofd te halen. We gaan samen brainstormen, jouw sterktes ontdekken en toekomstige kansen in kaart brengen. Ook neem ik mijn strategische kennis van online marketing en business development (sales) mee en kan ik inhoudelijk met je sparren over je groei strategie.

Ik houd van gestructureerde focus en planning en maak daarbij gebruik een aantal tools en workflows. Die ga ik je allemaal leren als je dat leuk vindt.

Ook tussen de sessies door ben ik actief. Omdat ik geloof dat het werk in het dagelijkse leven moet gebeuren. Daarom bied ik altijd always-on What’s App aan zodat je vragen en moeilijke situaties on the spot kan oplossen.

Dat is uniek aan mijn methode. Er zijn wanneer jij me het meest nodig hebt.


3. Hoe zit het met trainingen?

Ik heb op dit moment geen trainingen beschikbaar op open inschrijving. Maar je mag me wel uitnodigen om een training of workshop te ontwikkelen voor je bedrijf of event. Dus ben je op zoek naar een customized ervaring voor een creatief team? Stuur me dan even een mailtje.


4. Wie zijn je cliënten?

Mijn clienten vind ik zelf heel bijzonder, ambitieus en creatief, ze zijn de reden waarom ik dit werk doe. Ze zijn ondernemer of bekleden een creatieve management of design functie. Ze hebben vooral creativiteit nodig om voldoening uit hun baan te halen. En dat is ook vaak het probleem, de waarde van hun eigen creativiteit wordt zwaar onderschat. Mijn cliënten zitten ook vaak in hun hoofd vast, zijn continu aan het denken, nieuwe oplossingen aan het bedenken en vooruit bewegen. Tot het moment dat ze vastlopen en hun oude gedrag hen opeens niet meer dient. Dan is er verandering nodig en dat is soms verwarrend. Ik coach creatieve directors in de mode, kunst en advertising wereld, maar ook andere coaches, trainers of bloggers die een online platform willen bouwen.

De ondernemers die ik begeleid zijn veelal op een missie om een bedrijf met meer impact of purpose te runnen. Die help ik dan om de koppeling te maken tussen hun creativiteit met data, business en marketing. Zodat ze sneller groeien en met hun mooie boodschap een groter publiek kunnen bereiken.

Meer weten? Vraag gerust!