Els & Nel Journal - Winactie

Els & Nel Journal 2019
Els+en+nel+journal+2.jpg

Els & Nel winactie

A journal for paper lovers

Thinking starts on paper

Ondanks dat ik persoonlijk best chaotisch ben heb ik echt een ding met plannen en werken op papier. Ik word daar zo gelukkig en rustig van. Een voorwaarde is wel dat het materiaal er overzichtelijk en rustig uit moet zien, geen drukke bulletjournal met kleurtjes, stickers, daar wordt ik meteen gestressed van.

Ik ben daarom al 2 jaar fan van deze journal van Els & Nel. Het design is super clean en sexy en daardoor werk ik gelijk een stuk strakker. Het voordeel van deze journal is de creatieve ruimte, elke week heeft ruimte om je ideeën te visualiseren met schema’s en tekeningen. Een zwarte stift er bij en je bent ready-to-go.

Daarom geeft ik aan al mijn business coaching klanten een item van Els & Nel bij de aanvang van het traject.

Om het succes van afgelopen jaar te vieren geef ik maar liefst 2 van deze journals weg!

Hoe kun je mee doen?

Ga naar mijn Instagram of Facebook account. Volg me en plaats een comment op mijn post en tag daarin een vriend of vriendin. Samen plannen is altijd beter dus tag vooral de persoon waarmee je grote business plannen hebt volgend jaar. Wacht dan in spanning tot 4 januari op de prijsuitreiking.

Voorwaarden actie

De Els&Nel Journal winactie loopt t/m 4 januari. De winnaar wordt na afloop gecontacteerd via email en/of social media. Reageert de winnaar niet binnen 48 uur, dan wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

love,

Wil