Cart 0
business coaching Wil+The People

Business Coach Amsterdam, Haarlem

Creativiteit en commercialiteit zijn als gin en tonic. Afzonderlijk zijn ze niet bijzonder, maar met elkaar vormen ze een cocktail waar je uren op kan dansen. Als creatieve denker is ondernemen, leiding geven en plannen vaak extra lastig. Je zit veel in je eigen droomwereld en vind het lastig om keuze te maken.

Daarom help ik je als Business Coach om uit je hoofd te stappen en een heldere business en groei strategie te creëren. Dat doe ik door de kracht van Co-active Coaching te combineren met 10 jaar ervaring als business developer and online marketing consultant bij oa Google Nederland en Social Media Agencies. Het resultaat is een begeleiding die sterk is op het vlak van strategie, bewustzijn én executie, zodat jij optimaal gebruik kan maken van je eigen creatieve kracht.


Een voorbeeld van een eerste sessie kan zijn dat jij volop over je bedrijf en dromen praat en ik je dromen vervolgens concreet maak in een focus plan met verdiepende huiswerkopdrachten. Ook geef ik private business retreats op een inspirerende locatie waardoor je binnen 1 dag al tot de kern komt.

Thema’s als zichtbaarheid, business planning, sales, partners, ideale klant, marketing en productiviteit passeren regelmatig de revue. Ook is mijn coaching methode geschikt als je een nieuwe weg in wil slaan maar niet goed weet wat bij je past of wat nu ECHT energie geeft.


Deze samenwerking betreft een partnership, daarom neem ik slechts een paar personen per maand aan die ambitieus zijn en hard kúnnen en wíllen werken.

Ben je nieuwsgierig? Vraag dan om 1:1 Business coaching. Dan nodig ik je uit voor een kennismaking zodra ik plek heb.

De kennismaking is altijd vrijblijvend. Op basis van je behoefte doe ik je een voorstel.

Ik werk vanuit mijn kantoor op de Herengracht in Amsterdam en De Nieuwe Gracht in Haarlem.


Check ook even mijn referenties op Linkedin

Business coaching is available in English and Dutch, in Amsterdam & Haarlem

 

Ik benaderde Willemien omdat ik meer omzet wilde en een ander business model. Haar methode gaf me meer zelfvertrouwen in het maken van grotere voorstellen voor nieuwe klanten. Daarnaast hielp ze me met de onderhandelingen. Dit resulteerde binnen 3 maanden meteen in veel meer omzet. Willemien is erg positief en laat je speciaal voelen, dan werkte erg motiverend voor mij.

— Marjet, Founder Bureau Bold
DSC_0703.jpg

SHINE cursus

Hét online business programma voor creatieve ondernemers die naar de 100k per jaar willen groeien.

Word weer baas over je business en groei zonder poespas als dure ads, dagelijks bloggen of posten.

 
Ik koos Willemien omdat ik mijn bedrijf wilde vernieuwen. Ik was op zoek naar een nieuw doel en een andere richting. We zijn begonnen met veel brainstorms over mijn skills, mijn ideale klant, mogelijke business models en richtingen. Daarna deden we een leiderschapsvisualisatie die enorme impact bij me maakte. Het resultaat was meer motivatie, inspiratie en een gestructureerde methode die ik in de toekomst op elk nieuw product kan toepassen.
— Sabine de Witte, Your ambassadrice

Mijn praktijkruimte

Mocht je interesse hebben in 1 van de ruimtes stuur dan een mailtje naar love@wilandthepeople.com voor korting.

STORIES-6.jpg
MOON+DOUBLE.jpg
STORIES-1.jpg
FOREST+DOUBLE.jpg
EARTH+-+TABLE.jpeg
EARTH-DUBBEL.jpg